Niagarafallen

Där finns ett ganska stort utbudet av olika båtturer, helikopterturer med mera vid Niagarafallen. Nedan ser ni de tre tourerna vi rekommenderar mest, men det finns fler bra alternativ. Här kan ni se hela listan av tourer till Niagarafallen.

Toronto

Toronto är den största kanadensiska staden närmast Niagarafallen och från Toronto utgår ganska många olika tourer. Det går även utmärkt att hyra en bil.

Köra bil till Niagarafallen

En dagstur med bil kan vara ett bra alternativ. Från Toronto tar det ca 1,5 timmar att köra och detta är bästa staden i Kanada att ta sig till om man vill besöka Niagarafallen. Från Ottawa och Montréal tar det över 6 timmar med bil. Läs våra tips om att hyra bil i Kanada. Från staden Niagara falls på den kanadensiska sidan finns det flera olika paket att välja mellan, vi har nedan valt ut några trevliga alternativ.

För mer information och tourer har vi även en egen hemsida om Niagarafallen.

Båttur med Maud of the Mist i Kanada

Niagarafallen dagstur och båttur med Maud of the Mist

Resenärers betyg:
Avgår från: Niagara Falls, Kanada
Varaktighet: 6 timmar
Info: I denna tur ingår de mest populära attraktionerna på den kanadensiska sidan. En av höjdpunkterna är den spännande turen ombord på den berömda “Maid of the Mist”, en båttur vid foten av hästskofallen (Niagarafallens finaste del). Efter det, en tur upp till Skylon Tower för en fin översikt över Niagara-området.  För mer info, pris och bokning…

Helikoptertur över Niagarafallen

Stora helikopterturen till Niagarafallen

Resenärers betyg:
Avgår från: Niagara falls, Kanada
Varaktighet: 1 timme (20 minuter flygtid i helikoptern)
Info: Att flyga helikopter är en fräck upplevelse och här får du beundra Niagaras majestätiska vattenfall från luften på en 20 minuter lång helikoptertur. Du får en oöverträffad panoramautsikt av Niagarafallen och Niagaras historiska landmärken, och får sedan flyga fram över regionens berömda vindistrikt.  För mer info, pris och bokning…