Resor till Kanada

Rekommenderade skräddarsydda paketresor som vi erbjuder

Låt oss göra jobbet till er! Vi planerar din drömresa till ett lågt pris med de bästa villkoren och med resegaranti. Nedan har vi valt ut ett par grundpaket som vi rekommenderar, utöver detta kan vi anpassa det mest efter era unika önskemål och intressen. Som vanligt vid bokning av resor är det fördelaktigt att vara ute i god tid för att få de bästa erbjudandena.

Roadtrip – djur & natur

Badar i en sjö under en roadtrip i Kanada

Roadtrip i sydvästra Kanada

Sydvästra Kanada är ett oslagbart område att göra en roadtrip i för den som gillar natur, berg, sjöar, öar och en vacker stad. Med Vancouver som utgångspunkt tar man sig enkelt vidare till berg, natur och djurliv. Bäst att resa är under sommaren men även våren är en fin och härlig tid.

Roadtrip – städer & Niagarafallen

Kanadensiska flaggan lyser upp i Niagarafallen

Roadtrip i sydöstra Kanada

För den som gillar städer och sjöar kan en roadtrip med start i Toronto vara ett trevligt val. Upplev de massiva Niagarafallen som ligger på gränsen mellan Kanada och USA. En tur som lätt kan kombineras med New York och nordöstra USA för dem som vill.

Vår-special

Hiking i Squamish

Vår i sydvästra Kanada

Om du vill få lite av allt? Ja, varför inte åka till Vancouver i slutet av april eller första halvan i maj när våren har kommit. Whistler har fortfarande skidåkningen öppen och det är vanligtvis bra väder för att uppleva den vackra naturen. Dessutom se massvis med vilda björnar (vi vet var)! Våren är den bästa tiden för att få se vilda björnar på nära håll.

Skidresor

en topp på Whistler

Skidresa till Whistler

Nordamerikas största skidanläggning med mycket snö och en mysig by endast två timmar norr om Vancouver. Den stora mängd nysnö som vräker när under vintern gör att Whistler alltid har mycket snö och många dagar med puderåkning. Whistler har öppet sex månader om året. Vi säljer flyg, transfer, boende och liftkort i ett paket.

Har du andra önskemål eller idéer?

Vi hjälper er att planera alla typer av resor till Kanada; det kan vara en resa kombinerad med USA, kryssning, se isbjörnar med mera. Alla resor skräddarsys efter era unika behov och önskemål, där inget lämnas åt slumpen.

Vad kostar servicen?

Tack vara vårt samarbete med Tur & Retur kan vi nu erbjuda de bästa resorna till Kanada till låga priser. Bra kontakter och avtal gör att du kan dra nytta av denna service utan att behöva öka på din resebudget. Dessutom ingår resegarantier och bättre villkor som inte går att få själv. Vi på Kanadaresa.se bor delvis i västra Kanada och har därför planerat grunden i dessa resor tillsammans med Tur & Retur för ni ska få en så lyckad resa så möjligt.

Pris

Priserna är svåra att uppskatta eftersom det beror på så många olika parametrar; tidpunkt för resa, antal personer, aktiviteter och hotellstandard. Vi har därför valt att inte skriv ut ett “från pris” just nu. För den som vill åka skidor är det betydligt dyrare till jul och nyår än andra veckor under året.

Vill du planera din resa själv istället?

Det går självklart utmärkt att planera resan själv? Det kräver lite mer tid och jobb men läs gärna våra tips på sidan om var och hur du bokar allt för att hitta de bästa priserna. På vår USA-sida har vi gjort en guide på allt som du bör tänka på vid en bokning och planering av resa. Stegen ser ut ungefär detsamma för Kanada (byt ut ESTA till ETA). Guiden till att planera en resa hittar du här. En av de viktigaste sakerna att tänka på är att boka hyrbil innan resan via en svensk sida för att få full försäkring, läs mer här.